Juulis ja augustis registreeriti Läänemaal 45 abielu

Suvekuudel peetakse pulmi sagedamini kui muidu. Erandiks ei olnud ka selle aasta juuli ja august, mil Läänemaal registreeriti kokku 45 abielu. Aasta esimese kuue kuu jooksul sõlmiti samas kokku 24 abielu, teatas maavalitsus.

Juulikuu

Juulis registreeriti Läänemaal 25 abielu ning lahutati 4 abielu. Siseministeeriumi otsusega anti uus perekonnanimi ühele inimesele ja maavalitsuse otsusega anti uus perekonnanimi samuti ühele inimesele.

Lapsi sündis juulis ja augustis 34.

Lääne maavalitsuses ja maakonna omavalitsustes registreeriti juulikuus 15 lapse sünd. Neist 10 registreeriti Lääne maavalitsuses, 2 Lääne-Nigula vallas, 1 Hanila vallas, 1 Lihula vallas ja 1 Ridala vallas. Vastsündinutest 8 olid poisid ja 7 tüdrukud.

Surmakandeid koostati kokku 14, mehi suri 6 ja naisi 8.

Augustikuu

Augustis registreeriti 20 abielu (neist kaks vastava õiguse saanud vaimulike poolt) ja lahutati 2 abielu.

Maavalitsuse otsusega anti uus perekonnanimi kahele inimesele. Ühele inimesele anti uus ees-ja perekonnanimi.

Augustikuus registreeriti maavalitsuses ja omavalitsustes 19 lapse sünd. Sündidest 10 registreeriti Lääne maavalitsuses, 3 Noarootsi vallas, 2 Kullamaa vallas, 2 Lääne-Nigula vallas ja 2 Ridala vallas. Vastsündinutest 7 olid poisid ja 12 tüdrukud, sealhulgas üks paar poistest kaksikuid.

Surmakandeid koostati kokku 18, mehi suri 11 ja naisi 7.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.