Teisipäeval oli neli avariid, milles sai kannatada viis inimest

Eile kella 05.03 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas J. Smuuli ja Peterburi tee ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Toyota Auris juhtinud 20-aastane naine eiras liiklusmärgi “Anna teed” nõuet ja põrkas kokku peateel liikunud kaubikuga Volkswagen Crafter, mida juhtis 45-aastane mees. Liiklusõnnetuse sündmuskohalt viidi mõlema sõiduauto juhid AS Ida-Tallinna Keskhaigla Ravi tänava korpusesse.

Eile kella 07.42 ajal oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Kiili Vallas Luige külas Viljandi maantee Luige bussipeatuses, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Volkswagen Passat juhtinud 40-aastane mees sooritas Luige bussipeatuses vasakpöörde selleks mitte ettenähtud kohas ja põrkas kokku sõidukiga KIA Sportage, mida juhtis 35-aastane mees. Sõiduautos KIA kaasreisijana viibinud 37-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.35 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Painküla- Puurmani mnt 2. kilomeetril, kus veokit Volvo HF-440 juhtinud 27-aastane mees sõitis ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu vasakkurvis teelt välja paremale poole ja sõiduk koos haagisega rullus üle katuse. Kiirabi toimetas autojuhi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kella 17.14 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Konguta vallas Mälgi külas Suur-Erumäe 2 ees, kus rollerit Romet Motors juhtinud 25-astasale mehele jooksis kallale koer, mille tõttu rollerijuht kukkus. Kiirabi toimetas isiku Tartu Ülikooli Kliinikumi traumapunkti kontrolli.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.