Eilsetes liiiklusõnnetustes sai kannatada viis inimest

Eile kella 08.41 paiku oli liiklusõnnetus Põlva maakonnas Ahja vallas Kärsa-Eoste maantee 4,5. kilomeetril, kus sõiduauto Renault Clio, mida juhtis 27-aastane naine, sõitis sirgel teelõigul teelt välja paremale poole ning sõiduk rullus üle katuse. Juht toimeti Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kella 11.53 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Maardu külas Mõisa tee 22 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Honda CR-V juhtinud 46-aastane mees kaotas auto üle juhitavuse, ning sõitis paremale teelt välja vastu puud ja paiskus vasakule poole tee äärde. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.22 paiku toimus liiklusõnnetus Viljandi vallas Viljandi-Põltsamaa maantee 2. kilomeetril, kus sõiduautot BMW 318I juhtinud alkoholijoobes 28-aastane mees sõitis ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Kaasreisija, 19-aastase mees toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Eile kella 17.22 paiku toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tallinn-Narva maantee 50. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel mootorratas, mida juhtis 55-aastane mees, kaotas teadmata põhjusel juhitavuse ning kukkus. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 20.20 paiku oli liiklusõnnetus Põlvamaal Ahja vallas Tartru-Räpina-Värska maantee 31. kilomeetril, kus jalgrattur, 46-aastane mees sai löögi tagant lähenevalt sõiduauto Volvo V70 peeglilt. Sõidukit juhtis 26-aastane mees. Saadud löögist jalgrattur kukkus. Jalgrattur toimetati Põlva Haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 26 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.