Eile oli palju liiklusõnnetusi, kannatada sai 12 inimest

Eile kella 20.55 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tallinn-Narva maantee 43. kilomeetril, kus 58-aastase mehe juhitud sõiduautole Honda Accord jooksis ette põder, toimunud kokkupõrkest paiskus Honda vastassuuna vööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Avensis, mida juhtis 43-aastane naine. Sündmuskohalt toimetati Toyota juht ning kaasreisijad 22-aastane naine ja 7-aastane tüdruk Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.12 ajal oli liiklusõnnetus Viljandimaal Pinska külas Imavere-Viljandi- Karksi-Nuia tee 51. kilomeetril, kus alkoholijoobes 34-aastane naine sõitis sõiduautoga Seat Alhambra tagant otsa veoautole Renault Master, mida juhtis 45-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Renaulti juht ja Seati juht ning kaasreisija, 31-aastane mees Viljandi Haiglasse.

Eile kella 11.41 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Tallinna Ringtee 11. kilomeetril, kus 74-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A6 tagant otsa sõiduautole Citroen C4 Picasso, mida juhtis 38-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Citroenis viibinud kaasreisija, 35-aastane naine Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.03 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt Järve bussipeatuse juures, kus 61-aastane mees sõitis veoautoga Volvo FE-280 tagant otsa sõiduautole Chevrolet Captiva, mida juhtis 38-aastane mees. Saadud löögist paiskus Chevrolet otsa ees liikunud sõiduautole Volvo V70, mida juhtis 56-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Chevroleti kaasreisija, 44-aastane mees Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 15.07 ajal oli liiklusõnnetus Saaremaal Lääne-Saare vallas Risti- Virtsu- Kuivastu- Kuressaare maantee 141. kilomeetril, kus 25-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 320I tagant otsa teel ootamatult seisma jäänud sõiduautole Kia Picanto, mida juhtis 81-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Kia juht ning kaasreisija, 82-aastane naine Kuressaare Haiglasse.

Eile kella 20.37 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Riia tn ja Kalevi tn ristmikul, kus 23-aastane naine sooritas sõiduautoga Volkswagen Golf vasakpööret ja põrkas kokku vastassuunas liikunud jalgrattaga, mida juhtis 14-aastane noormees. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 23.59 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Kõo vallas Imavere – Viljandi – Karksi-Nuia maantee 20. kilomeetril, kus 26-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat teelt välja, sõiduk tegi õhulennu ja maandus ratastel. Juht toimetati Viljandi Haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 7 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.