Alakülas põles maja korstnas tahm, Haapsalus oli valehäire

24. septembril kell 16.56 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalus Rüütli tänaval. Teataja sõnul oli kahekordne puitmaja suitsu täis. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tulekahju ei olnud. Majas köeti ahju ning see hakkas vaikse ilma tõttu sisse ajama.

24. septembril kell 16.24 sai häirekeskus teate tulekahjust Lihula vallas Alakülas. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et elumaja korstnas oli tahmapõleng. Päästjad kontrollisid küttekeha üle, edasist ohtu ei tuvastatud.

Saaremaa

22. septembril kella 15.10 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Lääne-Saare vallas Kudjape külas. Päästjad andsid kiirabi saabumiseni kannatanutele esmaabi.

Raplamaa

24. septembril kell 11.30 sai häirekeskus teate tulekahjust Kaiu vallas Kuimetsa külas. Teataja sõnul põles kasutuseta laudahoone. Päästjate saabudes põles hoone pööningul põhk. Põleng lokaliseeriti kell 12.09. Järelkustutustööde käigus otsiti tulepesi ning tulekahju likvideeriti kell 12.20. Kokku põles laudas umbes 30 ruutmeetrit heina. Kell 15.32 anti häirekeskusele teada, et samast hoonest on näha suitsu. Sündmuskohal selgus, et põhk oli uuesti süttinud ning põles umbes 10 ruutmeetril. Tulekahju kustutati kell 16.47.

24. septembril kell 13.35 sai häirekeskus teate, et Rapla vallas Kuku külas oli veis kukkunud katmata ning sügavasse settekaevu. Loom vintsiti traktori abil tagasi kindlale maapinnale.

Pärnumaa

22. septembril kell 20.45 teatati häirekeskusele põlevast sõidukist Pärnus Mihkli tänaval. Teataja sõnul püüdis läheduses viibinud isik põlengut tulekustutiga kustutada. Päästjate saabudes põles sõiduk lahtise leegiga ja sõiduk asus vaid mõne meetri kaugusel hoonest. Tulekahju kustutati kell 21.09.

22. septembril kell 11.47 sai häirekeskus teate, et Tori vallas Selja külas hõõgus puidukuivati. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et kuivati šahtis põles tolm. Tulekahju kustutati šahti avade kaudu.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.