Kambjas tapeti jahiseltsi juht, üks kuriteos kahtlustatav tappis end arestikambris

Politsei pidas eile kinni kaks meest, keda kahtlustatakse Kambja vallas 26. septembril kadunuks jäänud ja kolmapäeva õhtul surnuna leitud Nõo jahiseltsi esimehe tapmises, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Mõlemad kahtlusalused toimetas politsei arestimajja, kus aga üks kahtlustatav endalt elu võttis.

27. septembri ennelõunal sai häirekeskus teate, et eelmisel päeval läks Kambja vallas 44-aastane Arnold, kes on kohaliku jahiseltsi juhatuse liige, metsa kontrollima temale laekunud vihjet võimaliku salaküti tegutsemise kohta ega naasnud sama päeva õhtuks koju.

Mehe sõiduk leiti metsaservast ning politsei alustas koos jahimeeste ja vabatahtlikega koheselt maastikuotsinguid.

Pikemalt loe ERRi uudisteportaalist.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.