Hanila vallas voolas veokist teele 100 liitrit kütust

11. oktoobril kell 11.10 teatati häirekeskusele, et Hanila vallas Tallinna maanteel on maha jooksnud kütust. Sündmuskohal selgus, et veoauto kütusepaak oli saanud kahjustada ning umbes 100 liitrit kütust oli maha voolanud. Päästjad likvideerisid reostuse, kattes selle turbaga. Absorbent koguti kokku ja kohalik omavalitsus utiliseeris selle. Katkisest paagist koguti kütus kokku ja kallati tervesse paaki.

Saaremaa

12. oktoobril kella 6.15 paiku käisid päästjad Kuressaares Torni tänaval ning eemaldasid prügiautole peale kukkunud suure oksa.

11. oktoobril kell 18.59 sai häirekeskus teate tulekahjust Leisi vallas Pärsama külas. Teataja sõnul põles viljakuivati. Sündmuskohale esimesena jõudnud Leisi vabatahtlikud päästjad tegid kindlaks, et kohalviibinud inimesed olid tulekahju ise pulberkustutiga kontrolli alla saanud. Orissaare päästjad kontrollisid termokaameraga hoone üle, tulelevikut ei avastatud.

Pärnumaa

11. oktoobril kella 19.30 paiku käisid päästjad Kihnu vallas Linakülas, kus elektriliinidele oli kukkunud puu. Puu eemaldati.

11. oktoobril kell 13.22 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Kuldse Kodu tänaval. Teataja sõnul põles tema korteris pesumasin. Sündmuskohal selgus, et peale pesumasina olid tuld võtnud ka muud esemed vannitoas. Tulekahju kustutati kell 13.48.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.