Läänemaal oli kell 16 valimistest osavõtu protsent üle Eesti keskmise

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimistel oli kella 16 seisuga käinud hääletamas 46,2 % valijatest. Läänemaa oli osalusprotsendilt teiste maakondadega võrreldes kolmandal kohal – kl 16 oli valimas käinud 51,1 % valijaist.

Kõige kõrgem oli osalusprotsent Jõgevamaal (54,3%) ja kõige madalam Ida-Virumaal (39,2%).

2013. aasta kohalikel valimistel oli pärastlõunaks hääletanud 48,4 % valijatest.

Kõik jaoskonnad on avatud kella 20-ni. Hääletada saab täna vaid oma elukoha järgses jaoskonnas. Kaasa tuleb võtta kehtiv isikut tõendav dokument, näiteks pass, ID-kaart, juhiluba või pensionitunnistus. Valijakaarti ei ole vaja kaasa võtta. Eelhääletamisel antud häält valimispäeval muuta ei saa.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.