Läänemaal langes kahes kohas sõiduteele puu

26. oktoobril kell 8.00 teatati, et Noarootsi vallas Österby külas on langenud puu sõiduteel. Päästjad eemaldasid puu ning puhastasid tee.

26. oktoobril käisid päästjad eemaldamas Vormsi vallas Hüllo külas teele kukkunud puud.

Pärnumaa

26. oktoobril kell 16.22 said päästjad väljakutse Pärnu linna Riia maanteele, kus majas toimus tahmapõleng. Sündmuskohal selgus, et omanik ei olnud kasutanud küttekollet pikka aega ja tegi sinna tule alla. Kütmise alustamise ajal tõusis korstnast intensiivset tumedat suitsu. Korstnapühkija ei olnud koldeid kontrollinud ja akti isikul näidata ei olnud. Päästjad keelasid kütmise kuni spetsialisti hinnangu saamiseni.

26. oktoobril kell 20.35 teatati häirekeskusele, et Pärnu linnas Hiie tänaval tossab 1-korruline elumaja. Sündmuskohale saabudes selgus, et toss tuleb katusest ning vana inimene on majast välja. Päästjad avastasid, et pliit ajas suitsu sisse, nad avasid siibri ning ventileerisid ruume.

Päästeamet tuletab meelde, et küttekolded ja korstnad peavad loomulikult olema korras, et õnnetust ei juhtuks. Seaduse järgi peab kortermajade ja ridaelamute küttesüsteeme puhastama korra aastas kutseline korstnapühkija, kes väljastab tehtud tööde kohta akti. Eramajades võib korstent pühkida ka ise, kuid korra viie aasta jooksul peab süsteemid siiski üle vaatama kutseline korstnapühkija.

Saaremaa

26. oktoobril kell 12.24 käisid päästjad eemaldamas Mustjala vallas Vanakubja külas teele langenud puud.

Raplamaa

26. oktoobril kell 10.41 teatati, et Kohila vallas Aespa alevikus Marmori tänaval põleb öösel põlenud maja nurk. Päästjad kustutasid põlengu.

26. oktoobril kell 11.22 said päästjad väljakutse Märjamaa valda Nõmmeotsa külla, kus toimus liiklusõnnetus – 2 s/a kokkupõrge. Päästjad eemaldasid akujuhtmed mõlemalt sõiduautolt ja transportisid neid turvalisse kohta.

26. oktoobril kell 15.35 käisid päästjad eemaldamas Kehtna vallas Kenni külas teele langenud puud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.