Tartus kadunuks jäänud Renet leiti surnuna

Politsei teatas, et 26. oktoobril Tartus kadunud jäänud Renet leiti täna öösel surnuna.

“Teatame suure kurbusega, et täna öösel leidis politsei Tartus Raadi linnaosas võsastunud alalt 20-aastase Reneti vägivallatundemärkideta surnukeha,” teatas politsei pressiesindaja. “Politsei uuris põhjalikult sündmuskohta ning jätkab tööd, et selgitada välja kõik täpsemad asjaolud, mis viisid noore mehe surmani. Täpne surmapõhjus selgitatakse lahangul.”

“Liigutav oli tunda ja näha, kuidas kogu Tartu ja teisedki olid otsingutel abiks nõu ja jõuga. Igaüks aitas südamest ning seda kahetsusväärsem on teadmine, et rasked ilmaolud, õhuke riietus ja muud ohtu sattumist soodustavad asjaolud võtsid meilt väga lühikese ajaga võimaluse Reneti elu päästa,” möönis Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk. Politsei avaldab sügavat kaastunnet Reneti lähedastele ja sõpradele.

Politsei tuvastas turvakaamerate salvestuste põhjal, et Renet lahkus 26. oktoobril kella 3 ajal Narva mnt ühiselamu juurest Roosi tänavale, tegi mitmeid põikeid kõrvaltänavatele ning jõudis 26.oktoobril kella 4.30 paiku Raadi linnaosas Kasarmu tänava lähistel võsastunud maastikule, kust politsei ta 27. oktoobri hilisõhtul leidis.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.