FOTOD: Kullamaal hukkus tulekahjus naine

Häirekeskus sai teate tulekahjust Jõgisoo külas kell 12.52. Helistaja sõnul põles elumaja ja kuulda oli eterniidi praksumist. Tema teada elas majas vanem naine, kuid kas ta võis põlengu hetkel hoones viida, ei osanud ta öelda.

This slideshow requires JavaScript.

Päästjate saabudes oli elumaja lausleegis. Majja sisenes suitsusukelduslüli ning väljast alustati kustutustöödega. Mõni minut hiljem tõid päästjad majast välja hukkunud 75-aastase naise. Hetk hiljem varises maja katus sisse. Tulekahju likvideeriti kell 14.53.

Sündmuse täpsed asjaolud ja tekkepõhjus on alles selgitamisel, kuid Lääne päästekeskuse ennetaja Grete Arumäe soovitab tõsise sündmuse valguses kõigil veelkord mõelda oma kodusele tuleohutusele.

“Kontrollige, kas teie suitsuandur töötab ja kütteseadmed on nõuetekohaselt hooldatud. Pöörake tähelepanu ka elektrisüsteemidele ja seadmetele,” loetles Arumäe. “Palun abistage ka oma eakaid lähedasi ning märgake oma kogukonnas neid inimesi, kes ei suuda oma kodu ohutust ise tagada.”

29. oktoobril hukkus Hiiumaal Pühalepa vallas elumaja tulekahjus 86aastane mees. Päästjate saabudes oli maja tules juba praktiliselt hävinenud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.