Uuemõisas kärssasid korteris elektrijuhtmed

1. novembril kell 9.36 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalus Uuemõisas Aiandi tänaval. Teataja sõnul oli korteris tunda kärsahaisu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et kärssasid elektrijuhtmed, lahtist tuld ei olnud.

Saaremaa

1. novembril kella 19.15 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Muhu vallas Tusti külas. Päästjad aitasid kraavi sõitnud bussist inimesed välja, andsid kiirabi saabumiseni kannatanutele esmaabi ning puhastasid sõidutee.

Raplamaa

1. novembril kella 8.20 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Rapla vallas Arankülas. Kraavi sõitnud sõiduk tõmmati kraavipervele.

Pärnumaa

1. novembril kella 16 paiku käisid päästjad Pärnus Karusselli tänaval ning likvideerisid liiklusõnnetusse sattunud sõidukitel süttimisohu.

1. novembril kell 8.47 sai häirekeskus teate, et Pärnus Suur-Jõekalda tänaval oli kortermaja trepikojas paks suits. Päästjad selgitasid välja, et ühe korteri vannitoas oli põlev lambipirn kukkunud pesukorvi ning süüdanud selle. Korteriomanik oli tulekahju saanud ise kontrolli alla, päästjad kustutasid selle lõplikult. Ruumid ventileeriti. Kahjuks puudus korteris töökorras suitsuandur.

Järvamaa

1. novembril kell 17.21 teatati häirekeskusele tulekahjust Paides Nurmsi külas. Teataja sõnul oli süttinud tema elumaja koos laudaga. Kaks inimest pääsesid majast omal jõul välja, lauda osast loomad aga mitte. Päästjate saabudes põles kogu talumaja ulatuses katus ning tuli oli ka hoones sees. Tulekahju likvideeriti kell 18.46, edasi toimus järelkustutus. Sündmus lõpetati kella 22 paiku. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel. 2. novembri varahommikul, kella 4.30 anti häirekeskusele teada, et samas kohas põleb jälle. Päästjad tegid sündmuskohal selgeks, et põles puuriit puukuuri ääres. Tulekahju kustutati kell 4.52.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.