Kaia Kanepi pääses Prantsusmaal WTA turniiril veerandfinaali

Kaia Kanepi (WTA 107.) pääses Prantsusmaal Limoges’is peetaval WTA tenniseturniiril kindla võiduga veerandfinaali, alistades teises ringis 21-aastase prantslanna Jessika Ponchet’ (WTA 269.) 6:1, 6:2, teatas Delfi.

Avasetis püsis mäng tasakaalus vaid kuni seisuni 1:1, siis murdis Kanepi kolmel korral järjest vastase pallingu ja võitis seti kõigest 26 minutiga 6:1. Teist setti alustas Kanepi samuti murdega ning 3:0 eduseisu järel enam mänguohje käest ei andnud.

Kanepi lõi kõigest 52 minutit kestnud kohtumises kaks ässa, tegi kaks topeltviga ja võitis mängu üldpunktidest 62%. Murdepalle realiseeris eestlanna 17%-liselt. Erikutsega turniirile pääsenud prantslannal oli murdevõimalus vaid avaseti alguses, kuid Kanepi päästis siis kaks murdepalli.

Kanepit ootab järgnevalt ees turniiri kolmas asetus, prantslanna Paula Parmentier (WTA 91.), kes alistas täna türklanna Basak Eraydini (WTA 173.) 6:2, 6:4.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.