Päästjad püüdsid Haapsalu linnast kinni kähriku

21. novembril kell14.44 sai häirekeskus teate metsloomast Haapsalus Suur-Lossi tänaval. Teataja sõnul oli majahoovis haigusnähtudega kährik. Päästjad püüdsid looma kinni ning viisid loodusesse.

Lääne-Eesti pommigrupp

21. novembril said demineerijad väljakutse Järvamaale Türi valda Jändja külla, kus metsast leiti kaks lõhkekeha sarnast eset. Lähemal uurimisel selgus, et leitud oli kaks miinipildujamiini. Miinid olid halvas seisukorras ja need tuli hävitada leiukohal.


Eile algas Päästeameti tuleohutuskampaania, mis on seekord suunatud peamiselt kortermaja elanikele. Kortermaja elanikud on omavahel tihedalt seotud. Kui naabril uputab, siis uputab ka teistel ja kui naabril puudub suitsuandur, siis on seegi ohuks kõikidele majaelanikele. Tuleohutus ei pruugi aga igal pool olla mõistetav ning seni kuni majas pole ühtegi õnnetust juhtunud ei oska majaelanikud ennast või oma naabrit sellega seostada. Samas peaks tuleohutus olema kortermajas sama oluline kui makstud kommunaalkulud.

Päästeamet kutsub kortermajade elanikke üles veenduma, et kõikides korterites on paigaldatud töökorras suitsuandur. Kiirematele ühistutele on preemiaks tasuta tulekustuti, mis paigaldatakse maja trepikotta. Täpsemat infot kampaania ning oma korteriühistu registreerimise kohta saab aadressilt www.kodutuleohutuks.ee.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.