Läänemaa laskjad võitsid Eesti noorte meistrivõistlustelt kolm medalit

Põlvas toimunud Eesti kuni 16-aastaste meistrivõistlustel laskmises ei jäänud seekordki medalita meie noored. Spordikooli õpilastest koosnenud esindus võitis 2 hõbe ja 1 pronksmedali.

Seekordsel võistlusel olid suuremad ootused seotud olümpia kiirlaskmise harjutusega. Eelnevad võistlusstardid andsid ootuse isegi kolmikvõiduks. Paraku on üks asi võistelda endast vanematega ja teine olla omavanuste seas favoriidiseisuses ja teada, et sinult oodatatakse head kohta.

Elari Tahvinov (vasakul) ja Karl Armin Võsur. F: Mati Seppi

Olümpiakiirlaskmises nii läkski. Meie poistel vaheldusid ilusad seeriad ootamatute kehvade laskudega. Sama toimus ka teiste võistkondade esindajatega. Sellises virvarris suutis meie poistest pronksmedalile tulla Karl-Armin Võsur 236 silmaga. Sama silmaga jäi meljandaks Peeter Kaus ja kuuendaks 232 silmaga Elari Tahvinov. Antud harjutuse kindlamaid esikohapretendent, valgalane Kirill Lepman lasi 232 silma ja oli 7. kohal.

Hõbemedalite eest hoolitses Elari Tahvinov, kes esimese medali võitis spordipüstoli ilmuva märgi harjutuses 265 silmaga. Väga tubli esinemisega samas harjutuses teenis Karl Erik Zimmer 252 silmaga 6. koha. Tüdrukute arvestuses saavutas Anni Kallas 5. koha 262 silmaga ja Birgitta Vare 258 silmaga 7. koha.

Teise hõbemedali võitis Elari Tahvinov harjutuses 40 lasku õhupüstolist 359 silmaga. 6. koha sai siin Karl Armin Võsur 339 silmaga.

Püssilaskmises hoolitsesid paremate kohtade eest Jander Korpe, kes sai lamadesharjutuses 279 silma, ja Villem Rehkalt, olles õhupüssiharjutuses 343 silmaga 8. kohal.

Mati Seppi

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.