Eile oli õnnetusterohke päev, kuues avariis sai viga üheksa inimest

Eile kella 11.40 paiku oli liiklusõnnetus Pärnu linnas Põhara külas Pärnu-Lihula mnt 17. kilomeetril, kus sõiduautot Ford Mondeo juhtinud 81-aastane mees kaldus teepeenrale ja sõitis otsa samas suunas liikunud jalgratturile, 46-aastasele mehele. Jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 14.16 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Vana-Keila mnt ja Telje tn ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Jeep Grand Cherokee, mida juhtis 49-aastane mees, ja sõiduauto Subaru Forester, mida juhtis 39-aastane naine, põrkasid kokku. Sõiduauto Subaru liikus sõiduauto Jeep suhtes paremalt vasakule. Antud ristmikul puuduvad liiklusmärgid ja tegemist on samaliigiliste teede ristmikuga. Liiklusõnnetuse sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli Subaru juht.

Eile kella 19.45 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Jägala külas Jägala-Käravete maantee 4. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Kia Ceed, mida juhtis 37-aastane naine, teepeenrale, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja paremale ning rullus üle katuse. Sõidukis viibinud kaasreisijad, 71-aastane ja 70-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 20.06 paiku oli liiklusõnnetus Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Reegoldi külas Staadioni 7 õuealal, kus 45-aastane mees juhtides sõiduautot Lancia Voyager sõitis otsa joobes 34-aastasele mehele, kes magas õuealal keset teed. Joobes mees oli osaliselt lumega kaetud, mille tõttu sõiduauto juht ei märganud teda kohe. Kiirabi toimetas isiku koju.

Eile kella 20.53 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 166. kilomeetril, kus veok Volvo, mida juhtis 62-aastane mees, nähes eespool pidurdavat sõidukit, samuti pidurdas, kuid libeda tee tõttu libises paremale poole vastu killustikuhunnikut. Selle tagajärjel paiskus vastassuunavööndisse veoki tagaosa, millele sõitis otsa Volkswagen, mida juhtis 20-aastane naine. Volkswagenile sõitis omakorda otsa tema taga liikunud Toyota, mida juhtis 25-aastane naine. Volkswageni juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi, Toyota juht ja kaasreisija, 18-aastane naine lubati koduse ravile.

Eile kella 23.27 paiku oli liiklusõnnetus Pärnumaal Reiu külas Klubi tee 1 vastas parklas, kus 17-aastane noormees, juhtides mootorsõidukit Seat Leon, kaotas libeduse tõttu sõiduki üle kontrolli ja sõitis vasakule parkimiskohal seisnud sõiduki Audi A6 Avant parema esiukse pihta. Audi parema külje juures seisis jalakäija, 15-aastane noormees, kes jäi kahe sõiduki vahele ja sai vigastada. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.