Päästjad käisid Lääne-Nigulas abis kahes avariipaigas

7. detsembril kella 19 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Lääne-Nigula vallas Rehemäe külas. Päästjad andsid kannatanule esmaabi, likvideerisid sõidukitel süttimisohu ning puhastasid sõidutee liikluseks.

7. detsembril kella 12 paiku käisid päästjad Lääne-Nigula vallas Auaste külas, kus oli juhtunud liiklusõnnetus. Päästjad tõmbasid kraavi sõitnud sõiduauto tagasi ratastele ning eemaldasid süttimisohu.

Saaremaa

8. detsembril kella 3 paiku käisid päästjad Lääne-Saare vallas Riksu külas ning eemaldasid teelt sinna kukkunud puud.

Pärnumaa

7. detsembril kell 15.10 paiku käisid päästjad Sauga vallas Nurme külas liiklusõnnetusel. Õnnetusse sattunud sõidukitel likvideeriti süttimisoht. Veoki külge kiilunud sõiduauto vabastati.

Järvamaa

7. detsembril kell 10.47 sai häirekeskus teate tulekahjust Järva vallas Karinu külas Metsla teel. Teataja sõnul põles lahtise leegiga suvila moodi ühekordne hoone. Sündmuskohal selgus, et põles haagissuvila ning oli peaaegu hävinenud. Tulekahju likvideeriti kell 11.47. Esialgse info kohaselt kasutati haagissuvilat elamiseks.

Türil korteripõlengus hukkus mees

7. detsembril kell 9.31 teatati häirekeskusele tulekahjust Türil Viljandi tänaval. Teataja sõnul põles ühekordses, mitme korteriga puithoones midagi, maja oli suitsu täis ning ühest korterist oli kuulda suitsuanduri signaali. Sündmuskohale jõudes tuli ühe korteri ukse vahelt suitsu, tuppa sisenesid kiirelt suitsusukeldujad. Mõni minut hiljem toodi suitsu täis korterist välja teadvuseta meesterahvas, kes anti üle kiirabile. Korteris põlenud diivan kustutati. Kannatanu toimetati kiirabi poolt haiglasse, kus 67aastane mees siiski suri. Esialgse info kohaselt puudus eluruumis suitsuandur ja ka elekter. Täpne tulekahju põhjus on selgitamisel, kuid ilmselt võis põleng alguse saada lahtisest tulest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.