Lasteraamatukogu kutsub endaga koolivaheaega veetma

Haapsalu lasteraamatukogu (Wiedemanni 11) ootab uue aasta alguses lapsi enda juurde koolivaheaega põnevalt mööda saatma.

Kui jõulupühad on peetud ja uusaasta ilutulestik vaadatud, siis 3. ja 5. jaanuaril võib seada sammud lasteraamatukokku, et siis kõik üheskoos mängida, jutte vesta ja meisterda.

4. jaanuaril on meie juures aga toredad külalised Kaie Ilves ja Ülle Meister. Kaie Ilves on ajakirjanik ja kirjanik. Seekordsel kohtumisel keskendume tema loomingu seostele kassidega ja räägime “Tädi ja Motja” raamatukolmikust ning illustraator Ülle Meistriga koostöös sündinud raamatust “Preili Pöörane ja teised kassid”.

Kaie Ilvese tõsielujutud oma kassidest ja teistest loomadest on ilmestanud ka ajakirja Lemmik numbreid. Muheda stiiliga kassi hingeellu süüvivad kirjutised aitavad nii lastel kui suurtel mõista paremini iga kassi vurruvõbinat ja sabavonksu.

Ülle Meister on mitme aabitsa (1973, 1992) piltide autor, illustreerinud õpikuid ja ilukirjandust, kujundanud tarbegraafikat, esinenud rahvusvahelistel illustratsiooninäitustel ja korraldanud isikunäitusi oma looduspiltidest. Kassiomanikuna mõistab ta neid loomi just nii armsate, liikuvate ja vallatutena joonistada, nagu nad päriselt on.

Koolivaheaja kava:

3. jaanuar kell 11.00 – jutustame, mängime ja meisterdame

4. jaanuar kell 11.00 – külas on Kaie Ilves ja Ülle Meister

5. jaanuar kell 11.00 – jutustame, mängime ja meisterdame

Kohtumiseni lasteraamatukogus!

Liina Valdre

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.