Vehklemisliit karistas Haapsalu vehklemistreenerit noorsportlase solvamise eest

Eesti Vehklemisliit otsustas karistada Haapsalu treenerit Helen Nelis-Naukast pooleaastase juhendamiskeeluga alaealiste võistlusel, kirjutab Postimees. Karistust ei pöörata täitmisele, kui Nelis-Naukas ei pane aasta jooksul toime uut rikkumist.

Vehklemisliidu juhatuse viimasel koosolekul oli ühe päevakorrapunktina arutlusel Nelis-Naukase käitumine 25. novembril Tartus peetud juunioride karikavõistlustel ja ka 22. aprillil Haapsalus peetud võistlustel. Tartus toimunu kohta esitas pöördumise Tamara Skoblov, kirjeldades intsidenti, mis toimus 25. novembril 2017. aastal Tartus Eesti juunioride karikavõistluste ajal, kui Nelis-Naukas käitus tema sõnul spordiklubi IREM sportlase Sandra Skoblovi suhtes ründavalt, solvas teda ja karjus ta peale.

EVL märgib koosoleku protokollis, et küsis Nelis-Naukaselt selgituskirja, milles viimane süüdistab sportlast liigses emotsionaalsuses ja kohtunikke ebakompetentsuses, oma käitumises aga midagi solvavat ei näe. Hiljem aga teavitas treener EVLi, et on suhelnud Sandra Skobloviga ja tema ees oma ebasobiva käitumise pärast vabandanud.

Pikemalt loe Postimehest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.