Tallinnas hukkus traagilises liiklusõnnetuses 15-aastane laps

Täna kella 14.30 paiku juhtus Tallinnas Tammsaare teel liiklusõnnetus, kus hukkus alaealine noormees, teatas politsei.

Esialgsetel andmetel liikus Läti numbrimärkidega järelhaagisega veok suunaga Õismäe poole ning ummiku tõttu peatus Tammsaare teel ülekäigurajal. Kaks last hakkasid teed ületama, ronisid veoki ning järelhaagise vahelt läbi, kuid kolmanda nooruki ajal hakkas veokijuht edasi sõitma. 15-aastane noormees sai õnnetuses rasked vigastused ning hukkus sündmuskohal.

Veokijuht, 43-aastane mees oli kaine ja omas vastava kategooria sõiduõigust. Sündmuskohal oli hea nähtavus.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Veiko Randlaine avaldas hukkunud noormehe lähedastele kaastunnet. “Noore elu kaotamine liikluses ei ole aktsepteeritav. Politsei ei väsi kordamast, et liikluses peab olema tähelepanelik ning mõtlematuid riske ei tohi võtta,” lisas Randlaine.

Sündmuse asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.