Haapsalus murti hoonesse, kust varastati raha

Ajavahemikul 15. detsember kuni 16. detsember on akna klaaside lõhkumise teel sisse murtud Haapsalus Karja tänaval asuvasse hoonesse. Sealt varastati sularaha. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 575 eurot.

Pärnumaa

16. detsembril lõi seni tuvastamata mees Pärnus J.V. Jannseni tänava maja juures 84-aastast meest, kes sai viga.

16. detsembril teatati politseile, et Pärnus Papiniidu tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud kolm plastikkasti koos õngelantidega, kaks Shimano spinningrulli ja muud varustust. Vargusega tekitati varalist kahju umbkaudu 900 eurot.

17. detsembril teatati politseile, et Pärnus on Väike-Kuke tänaval sisse tungitud kortermaja keldriboksidesse ning ühest keldriboksist varastati jalgratas RockMachine Heatwave 70 ja jalgratas Trek 7100E. Vargusega tekitati varalist kahju 600 eurot.

Saaremaa

16. detsembril lõi 71-aastane mees Kuressaares Niidu tänaval enda 25-aastast sugulast. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinnipeetud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.