Eesti parimad sportlased tulevad 26. detsembril Haapsallu kuuel alal mõõtu võtma

Haapsalus Wiedemanni spordihoones peetakse 26. detsembril “Honda spordikuulsuste jõuluturniir“, kus 16 Eesti parimat sportlast võistlevad kuuel alal.

Eelmisel aastal sisse viidud uuendus – mõõduvõtt segapaaride vahel – õnnestus ja meeldis sportlastele, seetõttu jätkakse ka tänavu segapaaridega. Haapsalus võistleb 16 Eesti parimat sportlast – 8×2 segapaari.

Wiedemanni spordihoones võtavad mõõtu Kristina Kuusk – Nikolai Novosjolov, Saskia Alusalu – Kaur Kuslap, Liina Laasma – Risto Mätas, Kadri Ehamäe – Tanel Leok, Kristiine Miilen – Kusti Nõlvak, Arida Muru – Raigo Kuusnõmm, Kristina Bannikova – Rauno Sappinen ning Epp Mäe – Margus Silbaum. Õhtut juhib Ott Kiivikas.

Võisteldakse kuuel alal, iga põhiala vahele jäävad nn vahealad. Näiteks tuleb huvitav revanšivõtt ergomeetril, kus Gerd Kanter ja Märt Israel sõuavad ergomeetril võidu Allar Raja ja Tõnu Endreksoniga.

Põhialade vahel esinevad kohalikud etlejad. Pileti ostnute vahel loositakse välja palju auhindu ja üldse saab olema meeleolurohke lõpetus jõulupühadele.

Üritus on heategevuslik ja igal aastal on Honda kogunud raha piirkonnas tegutsevale MTÜ-le, laste organisatsioonile, lastekodule jt. Sel aastal toetatakse kogutud summaga Haapsalu rehabilitatsioonikeskust. Raha kogutakse üritusel läbi viidava oksjoniga.

Sportlased panevad oksjonile oma võistlusriided, spordi- ja treeningvahendid jne. Nagu tavaliselt, pannakse enampakkumisele ka 2017. aastal Haapsalus osalenud sportlaste ühisfoto.

Kõigest sellest teeb otseülekande Delfi TV.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.