Kaido Sipelgas valiti Haapsalu sotsiaaldemokraatide juhiks

Kolmapäeval, 20. detsembril tehti Võntkülas Läänemaa sotsiaaldemokraatide aastakoosolekul kokkuvõtteid möödunud aastast ning valiti organisatsioonile juhid.

SDE Läänemaa piirkonna esimeheks valiti Neeme Suur, aseesimeheks Heli Kaldas. Mõlemad valiti ametisse tagasi.

Uued juhid said endale aga Haapsalu ja Lääne-Nigula osakonnad. Haapsalu osakonna esimeheks valiti Kaido Sipelgas ja aseesimeheks Markku Lehtonen.

Lääne-Nigula osakonna esimeheks valiti Andres Liiv ja aseesimeheks Kail Visla. Erakonna volikogusse valiti Läänemaad esindama Kaido Sipelgas, Markku Lehtonen ja Neeme Suur.

“Tulevasel, 2018. aastal, kui valimisi ei toimu, tuleb tegeleda organisatsiooni arendamise ja oma seisukohtade tutvustamisega,” ütles ametisse tagasi valitud SDE piirkonna esimees. “Läänemaal tuleb jätkuvalt panna rõhku töökohtade loomisele ja ettevõtluse arengu toetamisele. Heaks näiteks on Urve Palo poolt välja töötatud on üürikorterite programm, milles on osalemas nii Haapsalu kui ka Lääne-Nigula. Tähelepanu tuleb pöörata ka sotsiaaltöö korraldusele, ühistranspordi arengule ja kõrgel tasemel koolihariduse pakkumisele maakonnas. Laiemas kontekstis loodan, et erakond keskenduks regionaalpoliitikale aga näiteks ka töötajate õiguste kaitsele. Haapsalu võiks olla kõige hoolivam linn Eestis. Meil on selleks kõik eeldused – inimesed ja asutused. Inimsõbralikkusest ja hoolivusest võiks saada meie uus edulugu ning me töötame selle nimel.”

Sotsiaaldemokraatidel on Läänemal 72 liiget.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.