Eile sai avariides viga 11 inimest, hukkus üks liikleja

Eile kella 15.45 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Lüganuse vallas Tallinn – Narva maantee 140. kilomeetril, kus sõiduautot BMW 740D juhtinud 33-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud haagisega veoautoga Scania R440, mida juhtis 65-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus veoauto risti sõiduteega ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Renault Megane, mida juhtis 43-aastane mees ja seejärel Renault taga liikunud sõiduautoga Honda Civic 4D, mida juhtis 26-aastane naine. BMW juht hukkus sündmuskohal. Renault juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 12.57 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kärberi 4 juures, kus majaesisel õuealalateel tagurdas 44-aastane mees sõiduautoga Opel Zafira otsa jalakäijale, 62-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kell 13.18 toimus liiklusõnnetus Jõgeva vallas Tartu – Jõgeva – Aravete maantee 37. kilomeetril, kus 29-aastane naine sõitis sõiduautoga Peugeot 307 lauges vasakkurvis paremale teelt välja kraavi. Juht toimetati Tartu Ülikkoli Kliinikumi.

Eile kell 15.40 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Saku vallas Kajamaa külas, kus26-aastase naise juhitud sõiduauto Volkswagen Polo sattus külglibisemisse ning põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Ford Galaxy, mida juhtis 47-aastane mees. Volkswageni juht ja kaasreisija, 53-aastane naine ning Fordi kaassõitja, 73-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Fordis kaassõitjana viibinud 9-aastane tüdruk toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Eile kella 16.00 ajal oli liiklusõnnetus Räpinas Aia 10 juures, kus 27-aastane mees tagurdas haagisega sõiduautoga Kia Sorento vasakule hoovist välja. Hoovist väljasõidul kaotas juht haagise üle kontrolli, mille tagajärjel sai paremal tee ääres jalutanud jalakäija, 54-aastane naine haagiselt löögi. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 16.01 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Telliskivi ja Ristiku tänavate ristmikul, kus 30-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Polo vasakpööret sooritades otsa reguleeritud ülekäigurajal teed ületanud meesterahvast jalakäijale. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Jalakäija isikuandmed on täpsustamisel.

Eile kella 16.45 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapa vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 141. kilomeetril, kus 37-aastane naine sõitis sõiduautoga Ford Focus paremale teelt välja ja paiskus katusele. Fordi juht ja kaassõitjad, 17-aastane tüdruk ning 6-aastane tüdruk toimetati Rakvere haiglasse kontrolli.

Eile kella 17.35 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Haljala vallas Tallinn-Narva mnt 84. kilomeetril, kus sõiduautot Opel Vectra Caravan juhtinud 53-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli, kaldus vastassuunavööndise ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Toyota Auris, mida juhtis 50-aastane mees. Toyota juht toimetati Rakvere haiglasse kontrolli.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.