Pühade ajal tungisid mehed Haapsalus naistele kallale

23. detsembril kasutas Haapsalus Lihula maanteel 42-aastane mees füüsilist vägivalda talle tuttava 39-aastase naise suhtes, tekitades talle sellega valu. Naine toimetati haiglasse kontrolli.

24. detsembril väänas Haapsalus Tallinna maanteel asuva meelelahutusasutuse ees 23-aastane mees tekkinud konflikti käigus talle tuttava 23-aastase naise kätt, mille tagajärjel naine kukkus ja sai valu. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Järvamaa

25. detsembril lõi Vaali külas 51-aastane alkoholi tarvitanud mees oma 49-aastast elukaaslast, kes sai viga. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

22. detsembril teatati, et Pärnus Riia maanteel asuvast korterist varastati sülearvuti Asus. Vargusega tekitati varalist kahju 500 eurot.

22. detsembril sisenesid seni tuvastamata isikud Pärnus Luha tänaval asuvasse garaaži ja võtsid sealt krossimootorrattad KTM 250 ja Honda SRF450R. Sama hoovi pealt võeti kaasa veel krossimootorratas Orion. Vargusele sattus peale Luha tänava elanik, kes asus vargaid jälitama ja kutsus politsei. Vargad lükkasid krossimootorrattad Orioni ja KTMi üle Merekalda tänava roostiku äärde, krossimootorratas Honda jäeti Luha tänavale.

23. detsembril üritasid Parisselja külas asuval talumaal 40-aastane ja 51-aastane mees varastada hobuniidukit ja kartulipanekumasina metallist raami. Vargusele sattus peale omanik, kes kutsus politsei.

24. detsembril tungis Pärnus Oja tänaval asuvas korteris 26-aastane mees kallale oma 29-aastasele abikaasale, kes sai viga.

25. detsembril lõi Surju külas asuvas korteris 45-aastane alkoholi tarvitanud mees oma 33-aastast elukaaslast, tekitades talle sellega valu.

25. detsembril lõi Tootsi alevis Ehitajate teel asuvas korteris 44-aastane mees oma 30-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kinni.

26. detsembril tekkis Tõstamaa alevis konflikt omavahel tuttavate 34-aastase ja 20-aastase mehe vahel, mille käigus sõitis 34-aastane mees Kalli maanteel asuva kaupluse parklas sõiduautoga BMW tahtlikult otsa parklas seisnud 20-aastase mehe sõiduautole Audi A6 ja samuti peksis auto omanikku jalgadega, tekitades talle sellega valu.

Raplamaa

22. detsembril teatati, et Märjamaa alevis tungiti sisse Pargi tänaval asuvasse korterisse ja varastati sealt 1850 eurot.

23. detsembril peksid Raplas Viljandi maanteel asuvas bussipeatuses kaks seni tuvastamata meest 45-aastast meest, kes sai viga.

23. detsembril süüdati Järvakandis Ujula tänaval vana basseinimaja, millega pandi toime võõra vara hävitamine. Tekitatud kahju on selgitamisel.

22. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Raplas Savi tänaval lõi 30-aastane mees talle tuttavat 46-aastast meest, kes sai viga.

25. detsembril lõid Raplas Lõuna tänaval asuvas korteris 40-aastane ja üks seni tuvastamata mees 30-aastast ja 28-aastast meest, tekitades neile valu. Löömingu käigus lõhuti ära 28-aastase mehe jope, millega tekitati varalist kahju 50 eurot.

Saaremaa

23. detsembril kella 15.45 ajal sai Häirekeskus kõne, milles teatati, et Kuressaares asuvas Auriga kaubanduskeskuses on pomm. Politsei teavitas ähvardusest asutuse turvameeskonda ja kontrollis koheselt ka hoonet, kuid midagi kahtlast ei leitud. Kella 16 ajal pidas politsei kuriteos kahtlustatavana kinni 36-aastase alkoholijoobes mehe.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.