Kanepile jõudis Brisbane’i turniiril veerandfinaali

Brisbane`i tenniseturniiri kvalifikatsioonist alustanud Kaia Kanepi (WTA 99.) jõudis aasta esimesel turniiril veerandfinaali. Kanepi alistas ukrainlanna Lesia Tsurenko (WTA 44.) 6:4, 6:3 ja teenis juba viienda järjestikuse võidu, teatas Delfi.

Esimene sett kulges pingeliselt ning kestis 40 minutit. Kanepi võitis 6:4. Vastase serv õnnestus Kanepil murda viimases geimis.

Teise seti alguses oli kõikuv mõlemalt poolt, 2:2 seisuni jõuti nelja murdega. Oma servigeimi ei suutnud hoida ei Kanepi ega Tsurenko. Mõlemad kutsusid seti käigus korra ka arsti väljakule, aga meie vaatevinklist lõpp hea, kõik hea. Kolmandalt matšpallilt kindlustas Kanepi pääsu kaheksa parema hulka.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.