Kaia Kanepi kaotas Brisbane’i veerandfinaalis maailma neljandale reketile

Brisbane`i tenniseturniiri kvalifikatsioonist alustanud Kaia Kanepi (WTA 99.) andis veerandfinaalis maailma neljandale reketile Karolina Pliškovale küll kõva lahingu, kuid pidi lõpuks kolmes setis siiski vastase paremust tunnistama, vahendas Delfi.

Avasetis kaks korda Pliškova pallingu murdnud Kanepi näitas mängu alguses suurepärast tennist ning kontrollis kohtumist, kuid teises setis hakkasid ilmnema väsimuse märgid. Üha enam tuli eestlanna mängu topeltvigu, samuti oli näha, et Kanepi ei liikunud enam nii palju kui varem.

Pliškova suutiski teise seti lõpu enda kasuks pöörata ning otsustavas kolmandas setis rampväsinud Kanepist enam vastast ei olnud. Tšehhitari võidunumbriteks kirjutati lõpuks 3:6, 7:5, 6:1.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.