Taeblas ründas mees naist

17. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 13. jaanuaril lõi Taebla alevikus Kuuse tänaval asuvas korteris 38-aastane mees omavahelise konflikti käigus talle tuttavat 44-aastast naist rusikaga, naine sai viga.

Pärnumaa

17. jaanuaril lõi Pärnus Aida tänaval 38-aastane naine talle tuttavat 31-aastast naist, tekitades talle valu.

17. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 14. jaanuaril lõi Pärnus Jannseni tänava läheduses asuvas pargis seni tuvastamata isik puuoksaga kukla piirkonda 28-aastast meest, tekitades talle sellega valu.

18. jaanuari öösel kella 00.45 ajal sai Häirekeskus teate, et Pärnus Supeluse tänaval asuvast majast kostub lärm ja see rikub naabrite rahu. Sündmusele reageerinud politseipatrull avastas korterist 20-aastase mehe, kellele oli alates 11.01.2018 rakendatud sundtoomine seoses väärteoasjaga ja ta tuli toimetada politseijaoskonda. Kinnipidamise käigus tõukas ja hammustas 20-aastane mees 41-aastast politseinikku, kes sai viga. Mehe kinnipidamist üritas takistada 20-aastane naine, kes lõi rusikate ja jalaga 27-aastast politseiametnikku, tekitades talle valu. 20-aastased mees ja naine peeti kinni ning toimetati politseijaoskonda.

27. jaanuaril üritas 71-aastane mees Pärnus Suur-Sepa tänaval asuvast kauplusest võõra vallasasja ebaseadusliku omastamise eesmärgil müügisaalist välja viia kaks karpi konservkala. Mees peeti kaupluse turvatöötaja poolt kinni.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.