VIDEO: Ohtlikult libisenud buss rammis Haapsalus Talumehe Kõrtsi ees laternaposti

Talumehe Kõrtsi omanik Raul Sas saatis täna valvekaamera video, kust on näha, kuidas Haapsalus Rootsituru ringteel rammib MK Reisid-X buss tagaosaga kõrtsi ees olevat laternaposti. Ringteel oli tee sellise kiiruse jaoks ilmselt liiga libe.

“Niimoodi liigeldakse meie Haapsalu vanalinnas, nii et tänava laternad lendavad,” märkis Raul Sas.

Kõrtsi ees seisab vahel rahvas ja seesugune manööver lõppes üsna õnnelikult.

5 Responses to "VIDEO: Ohtlikult libisenud buss rammis Haapsalus Talumehe Kõrtsi ees laternaposti"

 1. R....   20. jaan. 2018 at 19:16

  MK Reisid omanikul on pohlad, et tal töötavad juhtidena driftivad hullud. Meie üks pere liige oli kord nende bussis koos sõbrannaga kui tegelane roolis otsustas pearistmikul driftima hakata ja seda ikka nii. et bussi tagaosa käis korduvalt ühele ja teisele poole lumevalli korraliku tümpsuga ja tüdrukutel oli tükk tegemist, et ennast istmete küljes kinni hoida. Bussiettevõttesse helistades ei vabandatud, ei lubatud asjaga tegeleda jne. Ise olen näinud ka muid liikluseeskirjade rikkumisi sama bussifirma busside poolt. Paar korda oli juhus kus bussijuht maaliini sõites kihutab bussijaamas ootavatest inimestest peatumata lihtsalt mööda. Kord oli juhus kui Puisesse linnast sõites kimas nende tola bussijaamast otsemat teed Lihula maanteele ja jättis rahva linna, kes staadioni kõrval bussipeatuses külmetasid ja asjatult bussi ootasid! Ei tea muidugi, kas tegu ühe ja sama juhiga. Minu arvamus on, et kuna selle firma omanik on näidanud üles ükskõiksust vaatamata korduvatele kaebustele eeskirjade rikkumisest, tuleks see ettevõte liiklusest eemaldada!

  Vasta
 2. Kodanik   21. jaan. 2018 at 12:33

  See pole ainult bussidega. Ka suured masinad/rekkad kihutavad Haapsalus 50 alas 70 ja üle selle. Ja mõnel koormarihm lendleb nii et jalakäijad võivad sellega vastu vahtimist saada.

  Vasta
 3. Mimmu   21. jaan. 2018 at 15:37

  Ja maanteel sõidavad selle firma bussid 70 km/h ja alla. Takistades päris palju liiklust.

  Vasta
 4. linna kodanik   21. jaan. 2018 at 19:38

  Haapsalu linna tn hooldaja hoiab kokku inimeste elude arvelt. Hoolde firmal ju uus juhdkond.

  Vasta
 5. üllar pokk   23. jaan. 2018 at 13:08

  lnnaliini bussid söidavad isegi paremalt mööda kus pole lubatud.

  Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.