VIDEOD: Rock in Haapsalu peaesineja on 2Cellos

Tänavu 21. juulil on Haapsalus taas festival Rock in Haapsalu. Kui eelmisel aastal andsid piiskopilinnuses kontserte teise seas Paul Young ning Gary Brooker sümfooniaorkestriga, siis sel aastal on peaesineja 2Cellos.

2cellos rock in Haapsalu
F: www.2cellos.com

2Cellos esitab eranditult tuntud hitte suurimatest filmidest ja rokkmuusika legendide repertuaarist. Nii saavad uue kuue AC/DC ja Rolling Stones-i suurhitid ning U2 ja Michael Jacksoni armastatud lood. Osa showst kuulub filmimuusika klassikale alates Titanicu tunnusloost kuni Troonide mängu teemameloodiani.

2Cellos sai alguse 2011. aastal, mil Sloveenia-Horvaatia päritolu Luka Šulić ja Stjepan Hauser lasid välja oma esimese tšellodel mängitud loo – Michael Jacksoni “Smooth Criminal”. Mehed said kokku ning hakkasid improviseerima aastajagu enne Horvaatias klassikalise muusika meistriklassis.

Üleöö Youtube’i sensatsiooniks tõusnud duo kogus kiiresti populaarsust juba oma esimese albumiga, kus töödeldi Coldplay, Nirvana, Guns’n’Roses-e jt hitte. Duo esines peagi juba kuninganna Elisabeth II Teemantjuubelil ning tuuritas Elton Johniga.

2Cellos lasi eelmine aasta välja oma neljanda albumi Score, mis on salvestatud London Symphony Orchestraga. Ka Haapsalu kontserdil saadab 2Cellost saatebänd.

Tehniliselt on raske 2Cellos-le midagi vastu panna, nende kõrget talenti on kiitnud nii kriitikud kui ka sajad tuhanded kontserdikülastajad maailma eri riikides. Mehed ise on öelnud oma crossover-stiili kohta, et nad fännavad samapalju AC/DC-d kui J. S. Bach-i.

Rock in Haapsalu täiendab oma esinejate rida peagi veel. 

Varajase Rockihundi pilet maksab 35 €. VIP Music Loveri pilet 95 €. Piletihinnad tõusevad kontserdi lähenedes. 

Piletid leiab Piletilevist.

Rohkem infot festivali kohta.

Vaata ka:
http://www.2cellos.com/
https://www.facebook.com/2cellos
https://www.youtube.com/user/2CellosLIVE
https://twitter.com/2cellos

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.