Läänemaa noored olid edukad Eesti meistrivõistlustel laskmises

Eesti noorte meistrivõistlustel laskmises tõid medali koju Läänemaa püstolipoisid – võistkonna arvestuses võitsid nad Narva esinduse järel hõbemedali. Võistkonna eest lasid: Elari Tahvinov, Karl Gregor Jakk ja Karl Erik Zimmer.

Vasakult: Karl Erik Zimmer, Elari Tahvinov, Karl Gregor Jakk.

Individuaalarvestuses seekord meiele ühtegi medalit ei tulnud. Kõige lähemal nendele olidki püstolipoisid, kus Elari Tahvinov oli 358 silmaga 5. kohal, Karl Gregor Jakk 351 silmaga 6. kohal ja Karl-Armin Võsur 343 silmaga 8. kohal.

Eerik Salf suutis 374 silmaga saavutada samuti 5. koha. Medalikohast jäi puudu 4 silma.

Püstolitüdrukutest oli meie parim Anni Kallas 8. koha ja 345 silmaga.

Mati Seppi

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.