Ühisgümnaasiumis tuleb 13. aprillil muusikakooli kevadkontsert

On saanud juba traditsiooniks, et igal kevadel rõõmustavad C. Kreegi nim. Haapsalu muusikakooli noored muusikud publikut kauni kontserdiga. Nii ka sel aastal.

13 ja reede tundub nii mõnelegi ebausklikule kahtlase päevana, kuid muusikakooli perele on see loodetavasti õnnepäev. Just siis, 13. aprillil kell 18 Läänemaa ühisgümnaasiumis toimuval kontserdil astuvad publiku ette nii väikesed kui ka suured muusikud erinevatelt erialadelt. Esinevad solistid, ansamblid ning muusikakooli kammerorkester Lehari Kausteli dirigeerimisel. Kõlab muusika klassikast kaasajani. Kontsert on tasuta, vaba annetusega.

Kohtume kontserdil!

Ingrid Arro
Haapsalu muusikakool

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.