Läänemaa JK jäi hooaja esimeses kaotusmängus 2:0 alla Viimsile

Läänemaa JK sai hooaja esimese kaotuse, kui jäi võõrsil 2:0 alla liigaliidrile Viimsi JK-le.

Viimsi KK staadionil pandi pall mängu Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna-lääne piirkonna IV vooru kohtumises Viimsi JK ja Läänemaa JK vahel. Viimsi tuli mängule liigaliidrina, olles võitnud kõik kolm senist kohtumist. Läänemaa saldoks kaks võitu ja üks viik.

Läänemaa JK. F: Theimo Tülp
Läänemaa JK. F: Theimo Tülp

Kohtumise avapoolaeg möödus suuremas osas Viimsi pallivaldamisega, kus korra ka väga hea väravavõimaluseni jõuti, kuid Hendrik Siht oli see mees, kes Läänemaa viimases hädas päästis.

Teisel poolajal mängis Läänemaa olulisemalt kõrgemal, mis pakkus Viimsile rohkem võimalusi, kuid samas tekitas ka Läänemaale mõned rünnakuvõimalused. Kahest rünnakust aga Läänemaa murti ning kohtumine lõppes 2:0 kodumeeskonna võiduga.

Läänemaa JK eest mängisid Hendrik Siht, Kaarel Koel, Bert Rotberg, Andre Kaja, Tarvo Manni, Morten Saar, Kristo Enn, Talis Tamm, Artur Matto, Karmo Einmann, Aare Avila, Leonid Bragin, Keven Kirs ja Joosep Altmets.

Liigatabel ja teiste mängude tulemused on nähtavad siit.

Läänemaa järgmine mäng toimub reedel, 20. aprillil, kui sõidetakse külla Raplamaa JK-le.

Bert Rotberg

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.