Läänemaa lapsed võistlesid edukalt TV Olümpiastardi Tartu etapil

Tartus toimus selle talve viimane TV10 Olümpiastardi siseetapp. Noored kergejõustiklased võistlesid kaugus ja kõrgushüppes, ning kuulitõukes. Tartus tegid edukad stardid ka Haapsalu ja Ridala põhikoolide noorsportlased.

Vasakul Karen Loorens Tartu etapil. F: Kaja Ladva

Taas oldi väga tublid kõrgushüppes. Vanemate tütarlaste kõrgushüppes võitis 67 sportlase osavõtul peetud võistlusel seitsmenda koha Emma Kathrina Hein. Haapsalu põhikooli kergejõustiklane saavutas uueks isiklikuks rekordiks 1.56. Selle tulemusega tõuseb ta Eesti omavanuste hooaja siseedetabelis teisele reale.

Samal võistlusel saavutas 12. koha Ridala tüdruk Maily Märss, kelle 1.53 on samuti noore isiklik tippmark. Maily kooliõde Kleer Jaani hüppas 1.47 ja oli 21., ning Haapsalu põhikooli sportlane Anett Saarjõe sai 23. koha tulemusega 1.44.

Väga korralikud etteasted tehti nooremate tütarlaste teivashüppevõistlusel. Oru kooli õpilane Karen Loorens hüppas uueks isiklikuks rekordiks 2.31 ja tõi selle etapi läänlaste kõige kõrgema, neljanda koha. Haapsalu linna algkooli Seleri Armuand oli 1.91-ga aga 11. koha omanik.

Vanemate tütarlaste kaugushüppes tegi teise isikliku rekordi Maily Märss. 74 võistleja hulgas hüppas ta 4.64 ja saavutas 22. koha.

Uku-Toomas Rand tõukas nooremate poiste kuulitõukevõistluses 2 kg kuuli 9.26 ja saavutas 17. koha ning hüppas kaugust 4.24 ning oli sellega 25. Mõlemas võistluses oli üle 60 osaleja.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.