Järgmisest nädalast saab esitada projektitaotlusi Kodukant Läänemaa LEADER elukeskkonna meetmesse

Kodukant Läänemaa LEADER elukeskkonna meetmesse saab esitada toetuse taotlusi vahemikus 25. aprill kuni 3.mai. Taotlusi saavad esitada mittetulundusühingud, sihtasutused, kohalikud omavalitsused ja seltsingud.

Elukeskkonna meetme eesmärgiks on nii piirkonna eripära hoidmine ja arendamine kui ka vajalike teenuste kättesaadavuse parandamine. Varasematel aastatel jagunes meede kaheks alameetmeks, kuid sellest aastast saavad taotlejad esitada projekte ühte meetmesse, mis suunatud tervikuna elukeskkonna parandamisele.

Oodatud on projektid, mis on suunatud kultuuripärandi säilitamisele, arendamisele ja esitlemisele, piirkonna mainekujundusele või turundusele. Samuti Kodukant Läänemaa piirkonna elanikele suunatud elukeskkonna ja teenuste parandamisele.

Suurim võimalik toetussumma on 64 000 eurot. Taotleja peab olema vähemalt aasta vana ja tegutsema Kodukant Läänemaa tegevuspiirkonnas. Meetme eelarve 2018. aastal on 276 208 eurot.

Taotlemistingimused on avaldatud Kodukant Läänemaa veebilehel www.kklm.ee. Projektid esitatakse läbi uue e-PRIA keskkonna. Taotlejatele on avatud Kodukant Läänemaa büroo, kus vajadusel saab nõustamist. Samuti nõustab taotlejaid Lääne-Eesti Arenduskeskus.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.