Rakvere Teater Haapsalus: Mis saab, kui teatris läheb kõik valesti?

Elina Purde lavastatud Rakvere Teatri etendus “Hullemast hullem” jõuab Haapsalu kultuurikeskuses publiku ette kolmapäeval, 9. mail kell 19.

F: Rakvere Teater

Rakvere Teatri uuslavastus “Hullemast hullem” on mitmetasandiline komöödia, kus miski ei suju planeeritult. Vaatajate ette astuvad harrastusnäitlejaid kehastavad professionaalid (Indrek Apinis, Ülle Lichtfeldt, Silja Miks, Anneli Rahkema, Peeter Rästas, Eduard Salmistu, Tarvo Sõmer ja Tarmo Tagamets), kes satuvad tõsist lugu jutustades lootusetult segastesse ja halenaljakatesse olukordadesse.

Inglise näitekirjanike ülimenukas eksimuste komöödia on tõeline teatraalsete katastroofide kadalipp, sest kõik, mis saab minna valesti, seda ka teeb. Kõik on justkui valmis ja läbi harjutatud, et 1920-ndate keeruline müsteerium “Mõrv Havershami mõisas” etenduda saaks, ent millegipärast lähevad asjad valesti juba enne eesriide avanemist.

Igaüks kaotab vahel iseenda ja ümbritseva üle kontrolli, kuid kuidas tulla välja täbaratest olukordadest teatrilaval? Kuidas päästa esietendus ja kõigele vaatamata lõpuni vastu pidada? Kõiki vaatajarühmi naerutav ,,Hullemast hullem’’ on tempokas komöödia, kus ei võeta kordagi jalga pedaalilt ning ei hoita kokku huumori, lavakujunduse ega jahmatamapanevate trikkidega.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.