Piirsalus sai tsikliõnnetuses viga kaks inimest

Eile kell 06.25 oli liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Piirsalu külas, kus 18-aastane mees sõitis mootorrattaga KTM-620 teelt välja kraavi. Juht ja mootorrattal viibinud 19-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 07.53 oli liiklusõnnetus Tartumaal Kambja vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 193. kilomeetril Aardla ristmikul, kus 31-aastane mees sõitis sõiduautoga Jeep Grand Cherokee ette peateel liikunud sõiduautole Ford Mondeo, mida juhtis 76-aastane mees. Fordi juht ja sõidukis viibinud 74-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 12.22 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Linnamäe tee 11 juures, kus 56-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Rav4 otsa sõiduteed ületanud 10-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 17.43 toimus liiklusõnnetus Pärnus Tallinna mnt ja Jannseni ning Rääma tn ristmikul, kus sõiduautot Audi A4 juhtinud 23-aastane naine eiras valgusfooris põlenud punast tuld ning sõitis otsa Tallinna maanteel liikunud sõiduautole Volvo XC90, mida juhtis 34-aastane mees. Audi juht ja Audis viibinud 23-aastane naine ning Volvo juht ja Volvos viibinud 36-aastane naine toimetati Pärnu Haiglasse kontrolli

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.