Kivikülas sai autode kokkupõrkes viga kaks inimest

12.05.2018 kell 14.55 kaldus 35-aastane naine Lääne maakonnas Kivikülas sõiduautoga Volkswagen Golf kurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastassuunas sõitva Mazda 6-ga, mida juhtis 43-aastane naine. Juhid toimetati Läänemaa Haiglasse ja Mazda juht sealt edasi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

12.05.2018 kell 11.38 põrkas 63-aastane mees Ida-Viru maakonnas Narva-Jõesuu linnas Peeterristi külas sõiduautoga Toyota Auris reguleerimata ristmikul parempööret sooritades kokku samas suunas jalgrattal liikuva 54-aastase mehega. Jalgrattur toimetati Narva Haiglasse.

12.05.2018 kella 11.40 ajal avas 80-aastane naine Kuressaares Ida tänaval sõiduauto Honda Civic juhiukse. Sõidukist samaaegselt sõiduteel jalgrattal mööduv 17-aastane tüdruk sõitis tema jaoks ootamatult avatud uksele otsa ja kukkus teele. Jalgrattur toimetati Kuressaare Haiglasse.

12.05.2018 kella 15.32 paiku toimus liiklusõnnetus Valgamaal Pühajärve külas, kus hõbedase sõiduautoga Mercedes-Benz liikunud seni tuvastamata juht tegi peale jalgratturi sõiduteel sõitmise pärast noomimist järsu manöövri paremale ratturi suunas. Manöövri tagajärjel puutus jalgrattal liikunud 47-aastase mees vastu sõiduki paremat külge, kaotas tasakaalu ja kukkus. Sõiduk lahkus sündmuskohalt. Kiirabi andis ratturile kohapeal esmaabi.

12.05.2018 kell 15.40 sõitis õppesõitu teostav 37-aastane mees Tallinn-Narva maantee 154-ndal kilomeetril Ontika külas sõiduautoga BMW 523 ette peateel liikunud Volkswagen Golfile, mida juhtis 77-aastane mees. Volkswagen sõitis BMW-le tagant otsa, selle juht ja kaasreisija, 81-aastane naine, toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse kontrolli.

12.05.2018 kella 21.55 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Mulgi vallas Sultsi – Abja-Paluoja maantee 17,9 kilomeetril, kus juhtimisõiguseta ja alkoholijoobe tunnustega 41-aastane mees sõitis sõiduautoga Skoda Felicia vasakkurvis paremale poole teelt välja kraavi ja rullus katusele. Kiirabi toimetas juhi Viljandi Haiglasse kontrolli.

12.05.2018 kella 23.00 ajal teatati, et Tartumaal Kallaste linnas Poe tänaval sõitis kella 20.00 paiku umbes 15-aastane poiss mootorrolleriga otsa teed ületavale 19-aastasele mehele. Osapooled said omavahel kokkuleppele ja politseid ei teavitatud. Hiljem soovis jalakäija, et kiirabi tema vigastused üle vaataks.

13.05.2018 kell 01.45 sõitis 56-aastane mees Viljandimaal Viljandi vallas Tartu – Viljandi – Kilingi-Nõmme maantee 67-ndal kilomeetril sõiduautoga Ford Ranger sirgel teelõigul vasakule poole teelt välja kraavi. Kiirabi toimetas juhi Viljandi Haiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 59 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ilma paranedes hakkab maanteedel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ning hoiavad kinni piirkiirusest. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis.
Politsei tuletab meelde, et maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.