Haapsalu T-Stuudio tuli koju Kuldse Karikaga

Haapsalus juba 19. aastat tantsuõpet pakkuv T-Stuudio saavutas läinud nädalavahetusel üle-eestilisel tantsuvõistlusel Kuldne Karikas kõrge tunnustuse. Loovtantsu kategoorias (vanuseastmes noored I) pärjati T-Stuudio tants “Omailm” karika ja 3. kohaga. Tantsu koreograaf on Karoline Suhhov.

F: T-Stuudio

Kuldne Karikas on osalejaterohkeim tantsufestival Eestis. Võistluse suurejooneline finaal oli 11.-13. mail Tartus. Finaalis võistlesid mitmest eelvoorust edasipääsenud tantsud.

F: T-Stuudio

Haapsalu kultuuritegija 2017 – T-Stuudio – kutsub saabuval neljapäeval, 17. mail vaatama tantsukontserti “Kasatšokist svingini”. Esitamisele tuleb lisaks Kuldse Karika ja Koolitantsu finalistidele kogu hooaja vältel õpitu. Kontsert toimub Haapsalu kultuurikeskuses ning algab kell 19.

Mairi Grossfeldt

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.