Haapsalu võõrustab kolmel päeval Põhja-Euroopa parimaid lauatennisiste

25.-27. mail peetakse Haapsalu spordikeskuses Põhja-Euroopa lauatennise meistrivõistlusi, kus osalevad kümnest liikmesriigist üheksa: Island, Gröönimaa, Norra, Rootsi, Taani, Soome, Leedu, Läti ja Eesti.

Seekord ei osale Fääri saared, Gröönimaa osaleb aga esimest korda.

Tulemas on auväärne seltskond külalisi, kuna samas toimub ka NETU konverents kõigi liikmesriikide esindajate osavõtul ning neli päeva viibib Haapsalus Euroopa Lauatennise Assotsiatsiooni president Ronald Kramer.

Võistluste peakohtunik on rahvusvahelise kategooria kohtunik Madis Koit, võistluste pealik samuti rahvusvahelise kategooria kohtunik Heikki Sool.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.