Läänemaal tekitas sissemurdja suurt kahju, Pärnumaal tappis eakas naine kepilöögiga 87-aastase naise

24. mail teatati politseile, et ajavahemikul 19.-21. mai on Lääne-Nigula vallas Hindaste külas asuvatesse abihoonetesse tabalukkude lõhkumise teel sisse tungitud. Kahest abihoonest varastati ratastraktori varuosi, kaks treipingi treipead, erinevat vanametalli ja muid esemeid. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 690 eurot.

Pärnumaa

24. mail kella 3.30 ajal teatati politseile, et Pootsi külas asuvas hoones lõi 84-aastane naine kepiga talle tuttavat 87-aastast naist, kes suri saadud vigastustesse.

Hiiumaa

19. mail teatati politseile, et 25-aastane mees võltsis sõiduauto BMW 325TD müügilepingule sõiduki omaniku allkirja ja müüs sõiduki kasutades võltsitud dokumenti maha. Uus omanik soovis sõidukit oma nimele kirjutada, kuid Maanteeameti töötaja keeldus seda tegemast, sest müügilepingul olev allkiri erines autoomaniku allkirjast.

Järvamaa

21. mail teatati politseile, et Türi vallas Kändliku külas on maaparandusobjektilt varastatud viis rulli geotekstiili. Esialgne kahju on 2250 eurot.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.