Magic Thor esineb Haapsalus koomilise etendusega

8.-10. juunil toimub Haapsalus kaasaegse tsirkuse festival Hoog, kus astub üles Rootsi “tänavatsirkuse isa” Thorsten Andreassen artistinimega Magic Thor. Tema ülesandeks on improviseerida koos eesti mustkunstnike Charleka ja Kuboga festivali avaetendusel “Peatumatu hooga”, anda sooloetendusi ning siduda kokku tantsu- ja tsirkusekoolide etteasted.

Thorsten Andreassen artistinimega Magic Thor.

Magic Thori koomiline etendus “Comedy Street Show”on segu maagiast, žongleerimisest ja stand-up’ist, kus verbaalne esitus on seotud füüsilise komöödiaga. Ei oma tähtsust, kas etendus on teatris, tänaval või festivalil – Magic Thor suudab igas vanuses publikut nii üllatada kui ka lummata ning haarata kaasa meeletusse seiklusesse. Artisti ja publiku vaheline side, mis tekib etenduse käigus, tõotab tulla maagiline.

Thorsten Thoralf Andreassen on Rootsist pärit meelelahutaja, koomik, žonglöör ja mustkunstnik. Professionaalse artistina alustas ta aastal 1984. Andreassen valiti 2009. aastal kunsti ja meelelahutusüritustega ning tänavakunsti arendamisega tegeleva organisatsiooni Manegen presidendiks. Kunstnikunime Magic Thor kasutab ta peamiselt välisriikides kabareedes või tänavafestivalidel esinedes.

Kogu perele mõeldud improvisatsiooniline naljaetendus on segu improvisatsioonist ja humoorikast žongleerimisest, mistõttu etendused on alati sõltuvalt publikust ja tema reageeringust erinevad. Suurimat inspiratsiooni pakuvad talle publik ja esinemiskoht – kõik sünnib just siin ja just praegu.

Magic Thor on esinenud üle maailma: Aafrikas, Aasias, Euroopas, Venemaal ja USAs. Tema ligimeelitav iseloom, etendused, võluv karisma ja publikuga suhtlemise anne teevad temast suurepärase meelelahutaja rahvusvahelisel püünel. Magic Thor esines Eestis esmakordselt Circus Tree 2015 festivalil ning oli ka Tallinna Kultuuriöö programmis.

Meelelahutustöö kõrvalt tegeleb Andreassen kunstilise juhina firmas Fynnybones Production. Firma korraldab ka rahvusvahelist Stockholmi Tänavafestivali. Andreassen on festivali kunstiline juht ja direktor.

Olles artistina tegutsenud kogu oma elu, omab ta kontakte üle maailma ning kolme päeva jooksul esitleb ta festivalil maailma parimad tänavakunstnikke nagu English Gents, Space Cowboy, Alakazam, Otto il Bassotto jne. Lisaks töötab ta mitmete meelelahutusfirmade, nagu Shine Groupe ja Meter Television, konsultandina.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.