Eile oli avariirohke päev, hukkus üks ja viga sai üheksa inimest

Eile kella 21.35 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Haljala alevikus Schönbergi tee 6 maja juures, kus 23-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A4 paremkurvis vasakule teelt välja, vastu maja seina. Sõiduki juht hukkus sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 14.40 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Riia ja Akadeemia tänavate ristmikul, kus liikluse reguleerija keelava märguande tõttu pidurdanud 56-aastase mehe juhitud linnaliinibussis Scania kukkus reisija, 77-aastane naine. Reisija toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 14.55 oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt ja Viljandi mnt ristmikul, kus punast foorituld eiranud 77-aastne mees sõitis sõiduautoga Nissan Micra vasakpööret sooritades ette otse liikunud mootorrattale Yamaha YZF, mida juhtis 47-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 14.57 toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi vallas Oksa – Pärsti maantee 2. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 48-aastane mees sõitis sõiduautoga Saab 900 sirgel teelõigul vasakule teelt välja. Sõiduki juht toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Eile kell 16.39 oli liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Jõgeva – Palamuse – Saare maantee 5. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 25-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Avensis vasakule teelt välja kraavi ja rullus katusele. Sõiduki juht toimetati Jõgeva haiglasse kontrolli.

Eile kell 17.00 toimus liiklusõnnetus Narvas Kangelaste tn 29 juures, kus 37-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Avensis otsa teed ületanud jalgratturile, 13-aastasele poisile. Jalgrattur toimetati Narva haiglasse kontrolli.

Eile kell 19.58 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Jõelähtme vallas, Ruu – Ihasalu maantee 5. kilomeetril, kus 30-aastane naine sõitis mootorrattaga Yamaha XJ900 vasakkurvis paremale teelt välja kraavi. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 23.40 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Jõgeva – Mustvee maantee 14. kilomeetril, kus 21-aastane mees sõitis sõiduautoga Chrysler Voyager ette peateel liikunud sõiduautole Mazda 6, mida juhtis 37-aastane mees. Chrysleris kaasreisijana viibinud 17-aastane neiu toimetati Jõgeva haiglasse.

Eile kell 00.40 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sitsi tn 1 juures, kus ootamatult reguleerimata ülekäigurajale astunud jalakäija, 26-aastane mees sai löögi sõiduautolt Mercedes-Benz 300TD, mida juhtis 48-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 01.15 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Laadjala – Karja maantee 6. kilomeetril, kus 18-aastane noormees sõitis mootorrattaga Yamaha YBR 125 otsa ootamatult sõiduteele jooksnud metskitsele. Kokkupõrke tagajärjel sai metskits surma ja mootorratta juht kukkus koos mootorrattaga sõiduteele. Mootorrattur toimetati Kuressaare haiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Ilma paranedes hakkab maanteedel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ning hoiavad kinni piirkiirusest. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis.

Politsei tuletab meelde, et maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 24 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.