Laupäeval on promenaadil tasuta perepäev

Laupäeval, 2. juunil kl 12-15 toimub Haapsalu promenaadil tantsupaviljoni ümbruses tasuta perepäev, kus on hullult ägedusi ja vingelt tegemisi nii lastele kui ka vanematele.

Esmakordselt tunnustatakse Haapsalu noortekeskuste aktiivseid noori ja parimaid muutujaid. Tunnustamise eesmärk on tuua esile noored, kes on kas vabatahtlikult panustanud huvikeskuse arengusse, vabatahtlikku tegevusse, olnud aktiivsed ja toetavad või on nende käitumine märgatavalt muutunud.

Kolme tunni jooksul saab võtta osa töötubadest ja tutvuda mitme asutuse tegemistega. Haapsalu Noorte Huvikeskuse noortekeskused ja huviringid tutvustavad oma tegemisi – saab meisterdada ja möllata.

Haapsalu kunstikool õpetab tegema maastikukunsti, lasteraamatukogu ootab lapsi loo kirjutamise, illustreerimise ja raamatu valmistamise õpituppa.

Lääne-Eesti Vabatahtlik Reservpäästerühm tuletab suve hakul meelde mereohutust, päästeamet õpetab tulekustutit kasutama, politsei koos Lõvi Leoga joonistab ja lahendab ristsõnu, Kaitseliit näitab sõdurivarustust.

Ennast saab proovile panna jalgratta vigurrajal ning tasakaaluliinil, Katleri Taekwondo Klubi näitab võitluskunsti trikke. Robootikaga saab tutvust teha koos Innovatsioonikeskusega INNOKAS ja Asuküla nutipesas. Oma toodet tutvustab õpilasfirma Narcohol ning Ridala Tall tuleb linna armsate ponidega, kellega saab ka sõita (2 eurot). Puudu ei tule heast-paremast, mida pakub Koogikiirabi OÜ ja Heiki Noot.

Sel aastal on ürituse üheks osaks lastelaat. Nimelt saavad lapsed ise tulla müüma, vahetama või tasuta ära andma oma mänguasju, riideid või muud kraami. Lastelaata korraldab Katrin Rannamäe, palume ette registreerida telefonil 5624 42437.

Perepäeval saab nautida nii kohalike kui külaliste esinemist. Trumme põristavad Haapsalu Noorte Huvikeskuse pilliring Djembe, musitseerivad Haapsalu Cyrillius Kreegi nimelise muusikakooli ja laulustuudio Gaudeo Musicum õpilased, tantsivad JJ-Street tänavatantsijad. Pärnust on külas kvartet “2+2″”, tantsuansambel “Pärlike” ja Tammsaare kooli tantsuansambel Колечко. Tallinnast tuleb MTÜ “Nasledie”, tantsuansambel TEREK, muusikateater Sakala laululapsed ja kloun Maikl fireillusion.

Päeva juhib Roger Tibar. Üritust toetab Eesti Kultuurkapital ja Haapsalu linn.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.