Grand Holm Marina sadam avas suvehooajaks uksed 25. mail. Esimene kontsert tuleb sadamas 1. juunil, mil algab ka Itaalia veinipidu Haapsalus.
“Itaalia veinipeost inspireerituna koostasime 8-käigulise õhtusöögi, kuhu sobitasime suurepärased maitsed ja panime need paari parimate Itaalia veinidega,” teatati Grand Holm Marina Facebook-lehel. “Et elamust veelgi paremaks muuta, serveerime neid Teile koos imelise muusikaga veelgi imelisema Eliis Pärna poolt.

Veinipeo õhtusöögi menüü:
Kammkarp, sidrun
Vein: Le monde, Ribolla Gialla, Brut, Itaalia
Räim tarrendis – tapiokk, lendkalamari
Vein: Vermentino, Villa Vallemaggiore, Toscana, Itaalia, 2014
Tikrisorbett
Briošš ja puljong – seller, porgand, sibul, nisujahu, või
Vein: Carlo Alberto Riserva Extra Dry Vermouth, Itaalia
Kalakotlett – haug, koger, panko, punane kapsas, kurk, rukola, fenkol
Vein: Vermentino Di Sardegna, Villa Solais, Santadi Sardegna, Itaalia, 2010
Sidrunisorbett
Veisepõsk – porgand, sibul, fenkol
Vein: Montepulciano D’Abruzzo, Valle Reale, Azienda Agricola, itaalia, 2013
Šokolaadikook – popkorn, muna, rõõsk koor, rabarber
Vein: Recioto Della Valpolicella Classico, Il Velluto, Meroni, Veneto, Itaalia, 2009
Kohv ja kommid
Õhtusöögi hind: 69€/inimene
Menüü ja teostus: Riho Sommerman, Demo Kaev
Veinivalik: Aron Rahu, Viljar Pent
Laudu saab broneerida tel 5591 6208, kirjutades Facebooki või meiliaadressile restoran@grandholmmarina.ee.