Haapsalu tsirkusefestivalil näeb õhuakrobaat Grete Grossi

Õhuakrobaat Grete Gross esineb 8.-10. juunil Haapsalus peetaval tsirkusefestivalil Hoog uuslavastusega “Drüaad”.

“Drüaadi” loomine leiab aset igal esituskorral unikaalses võtmes. See on koostöö kohalike muusikute, looduse ja tsirkuseartisti vahel.

“Drüaad” kaasab publiku muinasjutumaale, kus puud tantsivad koos inimestega, lehed pakuvad varju ka kõige üksikumatele ja peidetud imed tulevad päevavalgele. Lavastus on inspireeritud nümfide ja puuhaldjate mütoloogiast. See on jutustus nii suurtele kui ka väikestele, kes usuvad maagiasse.

Grete Gross on õhuakrobaat, kes kombineerib tsirkust kunstivormidega nagu luule ja visuaalne kunst ning jutustab läbi selle lugusi kordaminevatest asjadest. Gross on lõpetanud 2015. aastal Lahti Tsirkusekooli ning peale seda töötanud vabakutselise artistina gruppides ja üksi.

Rohkem infot leiab SIIT.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.