Raamatukogus avatakse Uuemõisa Kodu elanike käsitöö näitus

Reedel, 8. juunil kell 13 on Haapsalu raamatukogu (Posti 3) laenutussaalis Uuemõisa Kodu elanike käsitöö näituse avamine.

Näituselt leiab nii keraamikat, ehteid, ürdipakke, õmmeldud loomi kui ka näiteks vilditud sinililli, mille kandmisega saab iga kodanik anda au Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veteranidele.

Uuemõisa Kodu elanike üks vaba aja veetmise viise on teha käsitööd. Kevadel tekkis Haapsalu raamatukogul ja Hoolekandeteenustel mõte Uuemõisa Kodus tehtavat käsitööd ka Haapsalu linnarahvale näidata ja seega ongi Haapsalu raamatukogus juuni lõpuni üleval näitus, kus on eksponeeritud Uuemõisa Kodu elanike käsitöö.

Uuemõisa Kodu on üks AS Hoolekandeteenuste üksustest, mis avati 2012. aasta 1. oktoobril. Kodu paikneb Uuemõisa alevikus, Läänemaal. Teenust pakutakse vaikses mereäärses kohas 6 peremajas, mis on 3 kilomeetri kaugusel Haapsalu linnast. Igas peremajas elab 12 täisealist psüühiliste erivajadustega inimest. Kokku elab Uuemõisa kodus praegu kokku 71 elanikku.

Liina Valdre
Lääne maakonna keskraamatukogu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.