Uuemõisas sai viga 65-aastane jalgrattur

Eile kella 09.50 paiku oli liiklusõnnetus Läänemaal Uuemõisa alevikus Tehnika tänava ja kergliiklustee ristmikul, kus jalgrattaga sõitnud 65-aastane mees ei andnud teed sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 28-aastane mees. Jalgrattur toimetati Läänemaa Haiglasse.

Eile kell 10.42 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Tallinna ringtee 23. kilomeetril, kus 48-aastase mehe juhitud sõiduauto Kia Carnival kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud veokiga DAF, mida juhtis 33-aastane mees. Õnnetuse tagajärjel Kia juht hukkus.

Eile kell 17.44 oli liiklusõnnetus Tartus Roosi ja Peetri tn samaliigiliste teede ristmikul, kus sõiduautoga Toyota Avensis vasakpööret sooritanud 67-aastane mees ei pannud tähele ülekäigurajal teed ületanud 25-aastast meest. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 20.02 toimus liiklusõnnetus Paides Väike-Aia tn 2 juures, kus jalgrattaga sõitnud 86-aastane naine keeras otsa temast möödunud sõiduautole BMW 525D, mida juhtis 20-aastane naine. Jalgrattur toimetati Järvamaa Haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.