5 viisi, kuidas valida täiuslikud abielusõrmused

REKLAAMTEKST: Kui oled sõudmas abieluranda, tuleb teha palju erinevaid otsuseid, alates pulmatordi valimisest ja lõpetades mesinädalapaiga valimisega.

Üks otsus, mis tuleb teha enne pulmapeo valimist, on abielusõrmuse valimine. Ilma liialduseta on tegemist ühe olulisima otsusega, kuna abielusõrmus peaks ühtaegu esindama teievahelist armastust ning pidama vastu ka terve elu. Taolised sõrmused on suuresti kõige olulisemad ehted, mis sa eales ostad.

Kuidas aga võtta vastu selline tähtis otsus? Siin on mõned nõuanded, mis muudavad selle raske otsuse tegemise lihtsamaks.

  1. Alusta varakult

Kuna tegemist on tähtsa otsusega, ei tasuks seda jätta viimasele minutile. Kui vähegi võimalik, hakka abielusõrmuseid proovima ja otsima juba varakult. Nii jõuad rahumeeli ringi vaadata ja saad lemmiksõrmuseid proovida kas või mitu korda, et oma otsuses täielikult veenduda. Halvad otsused saavad alguse kiirustamisest, seega alusta otsingutega varakult.

  1. Pane paika eelarve

Pole midagi hullemat, kui leida oma unelmate sõrmus ja avastada seejärel, et see on liiga kallis ja ei mahu sinu eelarvesse mitte kuidagi.

Seepärast tuleks juba enne otsingute alustamist paika panna sobiv eelarve. Tee endale selgeks, millist summat oled valmis kulutama ning sea see endale piiriks sõrmuse otsimisel.

  1. Arvesta oma elustiiliga

Abielusõrmuse stiili valimisel tasuks mõelda oma elustiilile. Kas sa töötad palju kätega või teed näiteks rohkelt arvutitööd? Sellisel puhul võib olla parem valik peenem ja kergem abielusõrmus. Kui proovid sõrmuseid, mõtle sellele, kuidas see sõrmus sobiks sinu igapäevasesse ellu ning kas seda oleks mugav kanda kogu oma ülejäänud elu või kas see üldse sobiks sinu välimuse, riietuse ja muu taolisega.

  1. Kuld ei vea alt

Ka sobiva materjali valimine on äärmiselt oluline. On üks metall, mis ei vea kunagi alt: see on kuld. Kullast abielusõrmused on klassikalised, ajatud ja elegantsed ning näevad suurepärased välja ka aastate pärast. Samuti ei ole kulda vaja väga rohkelt hooldada, mistõttu on see praktiline valik neile, kes ei soovi pidevalt oma sõrmust poleerida või uuendada.

  1. Ära kompenseeri kvaliteedilt

Isegi, kui su eelarve on piiratud, ei tasu kompenseerida kvaliteedilt. Kui ostad kuldsõrmuseid, vali pigem kõrgema karaadiga sõrmus ning veendu, et sõrmus oleks valmistatud legitiimsest kullast, st see poleks lihtsalt õrna kuldkattega.

Veendu sõrmuse kvaliteedis ja kui vaja, kuluta pigem rohkem, et saada parima kvaliteediga abielusõrmus. Tegemist on siiski ostuga, mida sa teed kord elus ning seega tasub olla hoolikas ja kaalutletud!

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.