Joogafestivalil esinev Panama laulja Charlie tahaks Eesti loodust avastada

Haapsalu Joogafestivalil Jagaspace’iga esinev Charlie Vasquez on müstik ja muusik, kes on sündinud Panamas. Tema hääl ja kitarrihelid jutustavad kuulajale armastuslugusid ja viivad sisemisele teekonnale, kus iga hetk sulandub kõiksuses. Charlie lõunamaine natuur loob tema lauluhääle kaudu sooja ja kaasakutsuva atmosfääri.

Charlie Vasquez. F: Elina Bauze-Krastiņa.

Olete varem Eestis käinud?

Ma olen olnud Eestis kahel korral: Tartus ja Tallinnas. Mõlemal korral seepärast, et esinesin Jagaspace’iga.

Mis teile Eestis meeldib?

Ma ei olnud Eestis pikalt, aga võin öelda, et Tallinna vanalinn on väga ilusa hingega. Mulle meeldis Tartu puitarhitektuur ja ülikooli park ka. Inimesed olid toredad. Alguses olid häbelikud, aga hiljem väga soojad ja külalislahked. Ma tahaks Eesti loodust avastada.

Kui vanalt alustasite muusikaga tegelemist?

Ma tahtsin saada muusikuks juba noorena, kui olin vist 9-10-aastane. Professionaalsel tasemel polnud see Panamas võimalik, seal polnud muusikakoole. Muusikat õppisin tänavatel ja kohalikus kristlikus kirikus, kus ma tegin oma esimest bändi. Olin siis 20. eluaastates.

Mida muusika teie jaoks tähendab?

Pere ja muusika on mu jaoks kaks kõige tähtsamat asja. Muusika ühendab mind kõrgemate jõududega, jumaliku energiaga, mis parandab tuju ja annab elule mõtte. Seda kogemust teistega jagada on minu unistuste täitumine.

Miks otsustasite viljeleda just seda muusikastiili?

Ma mängin mitmeid muusikastiile, aga maailmamuusika või spirituaalne muusikat, mida ma esitan Joogafestivalil, ühendab mind minu ja võib-olla kogu inimkonna juurtega. Ma esitan maailmamuusikat, kuna selle eesmärk ja sõnum on selge: leida taas ühendus Maa ja teiste inimestega, et elu oleks harmoonilisem.

Kui palju olete seotud joogaga?

Jooga on osa minu spirituaalsest elustiilist. Kuigi ma peaks seda tegema palju tihedamini. Jooga aitab keha venitada ja mõistust rahustada. See on vajalik, et igapäevases elus vormis olla ja sisemist rahu säilitada.

Kui tihti on teil võimalus joogafestivalidel esineda?

Ma ühel Panama joogafestivalil olen esinenud. Praegu elan Lätis, kus ma esinen enamasti sellistel spirituaalsetel festivalidel nagu Gara Vasara. Haapsalu on mu esimene joogafestival Baltikumis. Mulle väga meeldib, et kutsuti!

Joogafestivali kohta loe siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.